Bedrijfsuitje CrimeXperience
7 Missions       Mindf*ck       The Big Escape       CrimeXperience       Contact      

CrimeXperience
Het leukste misdaadspel van Nederland

CrimeXperience is het leukste misdaadspel van Nederland. Teams van ongeveer 5 personen gaan op pad om verschillende 'crimes' op te lossen.

Het spel

CrimeXperience begint met een korte uitleg van het spel. Daarna gaan de deelnemers in teams van ca. vijf personen op pad naar hun eerste crime scene. Elk team moet proberen verschillende delicten op te lossen. Het team dat de meeste misdaaddossiers op de juiste manier weet af te handelen, wint het spel.

Bedrijfsuitje CrimeXperience

De misdaaddossiers

De teams krijgen verschillende misdaaddossiers op 'hun bureau'. Een paar van de dossiers die de teams kunnen verwachten:

De Line-Up
In een armoedige achterbuurt is Peter Wilmots in koele bloede afgeslacht als een mug op het behang op een kleffe zomeravond. Schijnbaar een roofmoord. Acht personen staan in de line-up. Eén van hen is de dader.

Zes dagen vermist
Zes dagen geleden is kleine Vicky ontvoerd. De enige aanwijzing die we hebben, is een poster op de plek waar Vicky is ontvoerd en waar Vicky iets op heeft geschreven. We willen heel graag weten wie haar heeft ontvoerd.

Geld, goud en sierraden
Op klaarlichte dag is iemand het huis van miljonair P. Schipper binnengeslopen en heeft al het geld, goud en de sierraden gestolen. Op dit moment worden daarom 6 goede bekenden van Schippers verdacht. Allen hadden een sleutel van het huis.

Cold Case
Nooit opgelost... Tien jaar geleden is het lichaam gevonden van Juffrouw Jannie in haar woning. Er waren 3 getuigen. Kan iemand deze zaak nog ontdooien?

Bedrijfsuitje CrimeXperience

Het bureau

Naast alle zaken die in het veld opgelost moeten worden, zijn er ook nog wat klussen te doen op 'het kantoor'. Wie maakt de beste compositietekening? Welk team is het beste in sporenonderzoek? En welk team kan het best een verhoor afnemen?

De Winnaars

Aan het eind van het spel wordt bepaald welk team het best de misdaad heeft bestreden. Voor hen is er een mooie prijs. Voor de teams die iets minder overeenkomsten met Sherlock Holmes hadden, is er natuurlijk een leuk aandenken.
Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)Bedrijfsuitje CrimeXperience

Locaties

We kunnen CrimeXperience op onze vaste locaties organsieren. Onze vaste locaties zijn:

Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

Bedrijfsuitje CrimeXperience

We kunnen CrimeXperience ook op andere locaties organiseren (tegen meerprijs).

Tijdsduur

ca. 3 uur   (incl. uitleg en prijsuitreiking etc.)

Prijzen

€ 29,50 per persoon

We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor CrimeXperience is dat op onze vaste locaties 395 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

Bedrijfsuitje CrimeXperience

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van de materialen*
 • prijs voor de winnaars
 • aandenken voor alle deelnemers

  * m.u.v. mobiele telefoons - deelnemers gebruiken hun eigen telefoons om te communiceren


 • Meer informatie

  Vul het onderstaande formulier in als je meer informatie wilt over één van onze citygames of outdoorgames of als je andere vragen hebt over onze bedrijfsuitjes. We sturen je dan zo snel mogelijk een reactie.


  Klik hier om het formulier in te kunnen vullen.


  Powered by Yourhosting
   

    JaTi voor bedrijfsuitjes, citygames en outdoorgames     
      webdesign door walla walla  
  JaTi - events - e-mail: info@jati.nl - telefoon: 06-1240-1550    -   Vermeld op:    
  1001activiteiten.nl - bedrijfsuitje en pesoneelsuitje
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de website van 7 Missions <p> 7 ( seven ) Missions is de meest uitdagende citygame en het leukste bedrijfsuitjes van Nederland. Seven missions is het ideale bedrijfsuitje / teamuitje / afdelingsuitje / personeelsuitje. Bet beste van alle bedrijfsuitjes / teamuitjes / afdelingsuitjes / personeelsuitjes. Spannend en uitdagend. De spannendste citygame. In Wageningen, 's-Hertogenbosch / Den Bosch, Amersfoort, Arnhem, Gouda, Deventer en Naarden."> <p> Trefwoorden: 7 missions seven missions citygame citygames bedrijfsuitje bedrifjsuitjes teamuitje teamuitjes afdelingsuitje afdelingsuitjes personeelsuitje personeelsuitjes Wageningen 's-Hertogenbosch Den Bosch Amersfoort Arnhem Gouda Deventer en Naarden