Bedrijfsuitje Flikken NL
Mindf*ck       The Big Escape       Flikken NL       The Maze       Contact      

Flikken NL
Het leukste misdaadspel van Nederland

In het door misdaad en verloedering geteisterde stad gaan teams van 5 personen de strijd aan met elkaar en met de (on)georganiseerde misdaad.

Het spel

Flikken NL begint met een korte uitleg van het spel. Daarna duiken de deelnemers in teams van ca. vijf personen de 'criminele wereld' in. Door misdaadzaken op te lossen, kunnen de teams punten scoren. Daarnaast kunnen extra punten worden gescoord met een batterij aan bonusopdrachten. Het team dat de meeste punten scoort, wint het spel.

Bedrijfsuitje Flikken NL

De misdaaddossiers

De teams krijgen in totaal zes misdaaddossiers op 'hun bureau'. De dossiers die de teams kunnen verwachten:

The hardened criminal
Interpol stuurt een mailtje met het verzoek op zoek te gaan naar een geharde crimineel. Arresteer hem/haar niet. Dat is veel te gevaarlijk.

Taken
Vicky (11) is ontvoerd in een smal steegje in het centrum van de stad. De ontvoerder eist een flinke som losgeld. Zoek uit wie de ontvoerder is en vind Vicky!

The Line Up
Petra Wilmots is gedood toen zij haar hondje uitliet. Ze hield zoveel van die hond. Wie heeft het gedaan?

Diamonds
Een dief heeft voor tonnen aan diamanten gestolen. Zoek uit wie het was en kraak de kluis.

The bomb
Er ligt een bom in de stad. Er zijn nog maar een paar uur om de bom onschadelijk te maken. Gelukkig gaf 'Simon' een hint waarmee de deactiveringscode kan worden gevonden.

Cold Case
Vele jaren geleden, op een ijskoude zondag, is Jannie de Jong vermoord in het niet geďsoleerde en dus ijskoude huis waar ze toen woonde. Er zijn drie getuigen. Die wijzen echter naar elkaar. Luister naar hun verklaringen en ontdek wie de dader is.

Bedrijfsuitje Flikken NL

Bonusopdrachten

Naast de zes misdaadzaken kunnen de teams punten scoren door bonusopdrachten te doen, zoals:

Hidden tags
De teams moeten zoveel mogelijk verborgen tags zien te ontdekken. Elke goede tag levert punten op. Deze opdracht begint bij aanvang van het spel en stopt pas als het spel eindigt.

De ondervraging
Ondervraag de undercover agent en ontrafel het pikzwarte verhaal over de dode vrouw in de bar.

De crime scene
Ontdek wat er allemaal fout is in de crime scene.

Door de vele bonusopdrachten kunnen de teams hun vaardigheden als crimefighter nog meer bewijzen en wordt het spel nog dynamischer.

De Winnaars

Aan het eind van het spel wordt bepaald welk team het best de misdaad heeft bestreden. Voor hen is er een prachtige prijs. Voor iedereen is er bovendien een bijzonder leuk aandenken.
Meer informatie

Flikken NL wordt georganiseerd door JaTi - Events.

JaTi - Events organiseert de beste outdoor- en citygames van Nederland. Onze outdoor- en citygames zijn uitdagend maar vooral heel erg leuk en verrassend. Het gaat bij deze spellen niet om kracht en snelheid maar om slimheid, samenwerken en vooral dingen beleven. Hierdoor zijn ze voor iedereen leuk: voor jong en oud, klein en groot, man en vrouw, groen en paars (en uiteraard alles wat er tussenin zit).

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op:

JaTi
info@jati.nl
06-1240-1550
                                      Bedrijfsuitjes Citygames Outdoorgames JaTi
Kenmerken

origineel, leuk en inventief
competitie (met een winnaar)
incl. prijzen
tot 50 personen
begeleid
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)Bedrijfsuitje Flikken NL

Locaties

We kunnen Flikken NL op onze vaste locaties organsieren. Onze vaste locaties zijn:

Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

Bedrijfsuitje Flikken NL

We kunnen Flikken NL ook op andere locaties organiseren (tegen meerprijs).

Tijdsduur

ca. 3 uur   (incl. uitleg en prijsuitreiking etc.)

Prijzen

€ 33,50 per persoon

We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor Flikken NL is dat op onze vaste locaties 395 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

Bedrijfsuitje Flikken NL

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van de materialen*
 • prijs voor de winnaars
 • aandenken voor alle deelnemers

  * m.u.v. mobiele telefoons - deelnemers gebruiken hun eigen telefoons om te communiceren
 •  

    JaTi voor bedrijfsuitjes, citygames en outdoorgames     
      webdesign door walla walla  
  JaTi - events - e-mail: info@jati.nl - telefoon: 06-1240-1550    -   Vermeld op:    
  1001activiteiten.nl - bedrijfsuitje en pesoneelsuitje


  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de website van 7 Missions <p> 7 ( seven ) Missions is de meest uitdagende citygame en het leukste bedrijfsuitjes van Nederland. Seven missions is het ideale bedrijfsuitje / teamuitje / afdelingsuitje / personeelsuitje. Bet beste van alle bedrijfsuitjes / teamuitjes / afdelingsuitjes / personeelsuitjes. Spannend en uitdagend. De spannendste citygame. In Wageningen, 's-Hertogenbosch / Den Bosch, Amersfoort, Arnhem, Gouda, Deventer en Naarden."> <p> Trefwoorden: 7 missions seven missions citygame citygames bedrijfsuitje bedrifjsuitjes teamuitje teamuitjes afdelingsuitje afdelingsuitjes personeelsuitje personeelsuitjes Wageningen 's-Hertogenbosch Den Bosch Amersfoort Arnhem Gouda Deventer en Naarden