Bedrijfsuitje The Secret Kist
7 Missions       Mindf*ck       Hallie Trawallie       The Secret Kist       The Office       Contact      

The Secret Kist
Op een leuke manier de stad verkennen

Voor een ieder die op een leuke manier de stad wil ontdekken, maar competitie en dubbele bodems wat minder aanspreekt, hebben wij: The Secret Kist.

Het spel

Bij The Secret Kist moeten de deelnemers een mysterieus kistje zien te openen. Daarvoor is een geheime cijfercombinatie nodig. Om de code te kunnen vinden, moeten vijf uitdagende opdrachten worden uitgevoerd.

Bedrijfsuitje The Secret Kist

The Secret Kist begint met een korte uitleg waarin we vertellen hoe je een GPS gebruikt en wat het spel inhoudt. Na de introductie gaan de deelnemers in teams van ca. 5 personen op pad. Elk team moet vijf opdrachten uitvoeren: Foto's, Nummer 7, Het verborgen kokertje, De sleutel en De kaart.

De opdrachten

Foto's
Foto's is een ontdekkingstocht door de stad. De deelnemers moeten opvallende plekjes zien te ontdekken aan de hand van foto's.

Nummer 7
Bij Nummer 7 moeten de deelnemers een geheime boodschap zien te ontcijferen. Deze boodschap is verstopt achter nummer 7. Maar waar is nummer 7?

Het verborgen kokertje
Bij het verborgen kokertje moeten de deelnemers een aantal lastige, maar vooral ook leuke puzzels oplossen.

De sleutel
De sleutel leidt de deelnemers naar een geheime locatie waar ze ´de sleutel´ en een 'escape' kunnen verdienen.

Bedrijfsuitje The Secret Kist

De kaart
Bij De kaart gaan de teams op pad met een geheimzinnige kaart. Pijlen en nummers wijzen de weg. Maar het volgen van de route is niet eenvoudig.

En dan het openen van de kist

Na afloop van de zoektocht gaan de teams naar de eindlocatie. Daar kunnen ze proberen The Secret Kist te openen. En als dat niet lukt, dan is er altijd nog de welverdiende 'escape'.
Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)
indoorBedrijfsuitje The Secret Kist

Locaties

We organiseren The Secret Kist in: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle.

Bedrijfsuitje The Secret Kist

We kunnen The Secret Kist ook op andere locaties organiseren (tegen meerprijs).

Tijdsduur

ca. 3 uur   (incl. uitleg en prijsuitreiking etc.)

Prijzen

€ 24,50 per persoon

We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor The Secret Kist is dat 395 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

Bedrijfsuitje The Secret Kist

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van tools
 • aandenken voor alle deelnemers


 • Meer informatie

  Vul het onderstaande formulier in als je meer informatie wilt over één van onze citygames of outdoorgames of als je andere vragen hebt over onze bedrijfsuitjes. We sturen je dan zo snel mogelijk een reactie.


  Klik hier om het formulier in te kunnen vullen.


  Powered by Yourhosting
   

    JaTi voor bedrijfsuitjes, citygames en outdoorgames     
      webdesign door walla walla  
  JaTi - events - e-mail: info@jati.nl - telefoon: 06-1240-1550    -   Vermeld op:    
  1001activiteiten.nl - bedrijfsuitje en pesoneelsuitje
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de website van 7 Missions <p> 7 ( seven ) Missions is de meest uitdagende citygame en het leukste bedrijfsuitjes van Nederland. Seven missions is het ideale bedrijfsuitje / teamuitje / afdelingsuitje / personeelsuitje. Bet beste van alle bedrijfsuitjes / teamuitjes / afdelingsuitjes / personeelsuitjes. Spannend en uitdagend. De spannendste citygame. In Wageningen, 's-Hertogenbosch / Den Bosch, Amersfoort, Arnhem, Gouda, Deventer en Naarden."> <p> Trefwoorden: 7 missions seven missions citygame citygames bedrijfsuitje bedrifjsuitjes teamuitje teamuitjes afdelingsuitje afdelingsuitjes personeelsuitje personeelsuitjes Wageningen 's-Hertogenbosch Den Bosch Amersfoort Arnhem Gouda Deventer en Naarden