Bedrijfsuitje The Big Escape
7 Missions       Mindf*ck       The Big Escape       CrimeXperience       Contact      

The Big Escape
De grote broer van de Escape Room

The Big Escape is de grote broer van de Escape Room. Deze 2,5 uur durende activiteit combineert opdrachten, raadsels en puzzels en test grondig jullie probleemoplossende vaardigheden om uit de Escape Zone te kunnen komen. Een citygame die overal in Nederland is te spelen!

The Game

The Escape Zone heeft 7 (denkbeeldige) deuren. Om een deur te openen moeten teams van 4-6 personen een opdracht uitvoeren. De oplossing wordt telefonisch doorgegeven aan de spelleiding. Als de gevonden sleutel de juiste is, krijgt het team van de spelleiding de locatie van de volgende deur.

Bedrijfsuitje The Big Escape

De deuren

De opdrachten die de teams moeten uitvoeren zijn verschillend van opzet. Er zijn zoek-, puzzel- en doe-opdrachten. Enkele voorbeelden van opdrachten, zijn:

Symbols
Een deur met een vreemde symbolen. Hoe kan die worden geopend?

The Cube
Een zwarte kubus met witte cijfers. Maar welk cijfer opent de deur?

The Tag
Op de deur zit een metalen plaatje. Op het plaatje staat een code. Maar hoe open je daar een deur mee?

Seven
Gewoon de zevende deur. Of toch niet zo gewoon?

Bedrijfsuitje The Big Escape

Sleutelcodes

Zeven deuren met zeven sloten. Het open van de deuren is echter niet de enige opdracht. Op allerlei plekken zijn geheime sleutelcodes verstopt. Die codes kun je gebruiken om hints te kopen. En je hebt ze nodig aan het einde van het spel.

De Winnaars

Door de deuren te openen en de sleutelcodes te verzamelen, zijn punten te verdienen. Het team dat de aan het eind de meeste punten heeft verzameld, wint het spel. Ook voor de verliezers is er natuurlijk een blijvende herinnering.


Bedrijfsuitje The Big Escape
Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)Bedrijfsuitje The Big Escape

Locaties

We organiseren The Big Escape op onze vaste locaties. Dit zijn:

Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

En verder in elke andere plaats in Nederland, zoals:

Amsterdam - Rotterdam - Den Haag - Tilburg - Groningen - Almere - Breda - Enschede - Haarlem - Zaandam - Zoetermeer - Maastricht - Leiden - Dordrecht - Ede - Emmen - Delft - Leeuwarden - Alkmaar - Sittard-Geleen - Helmond - Heerlen - Hilversum - Oss - Amstelveen - Hengelo - Purmerend - Roosendaal - Schiedam - Lelystad - Alphen aan den Rijn - Leidschendam-Voorburg - Almelo - Spijkenisse - Hoorn - Gouda - Vlaardingen - Assen - Bergen op Zoom - Capelle aan den IJssel - Veenendaal - Katwijk - Zeist - Nieuwegein - Roermond - Den Helder - Hoogeveen - Terneuzen - Middelburg - Zutphen - Steenwijk - Meppel - Venray - etc.

Bedrijfsuitje The Big Escape

We kunnen The Big Escape dus ook op andere locaties aanbieden, overal in Nederland.

Tijdsduur

ca. 2.5 - 3 uur   (incl. uitleg en prijsuitreiking etc.)

Prijzen

€ 29,50 per persoon op de vaste locaties
€ 32,50 per persoon andere locaties

We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor The Big Escape is dat op onze vaste locaties 395 euro. Op de overige locaties is het minimumbedrag afhankelijk van de afstand tot Wageningen. Voor locaties die minder dan 80 km van Wageningen liggen, is het minimumbedrag 495 euro. Voor locaties die 80-140 km van Wageningen liggen, is dit 595 euro. Voor locaties die meer dan 140 km van Wageningen liggen, rekenen we minimaal 695 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van de materialen*
 • prijs voor de winnaars
 • aandenken voor alle deelnemers

  * m.u.v. mobiele telefoons - deelnemers gebruiken hun eigen telefoons om te communiceren
 • Meer informatie

  Vul het onderstaande formulier in als je meer informatie wilt over één van onze citygames of outdoorgames of als je andere vragen hebt over onze bedrijfsuitjes. We sturen je dan zo snel mogelijk een reactie.


  Klik hier om het formulier in te kunnen vullen.


  Powered by Yourhosting
   

    JaTi voor bedrijfsuitjes, citygames en outdoorgames     
      webdesign door walla walla  
  JaTi - events - e-mail: info@jati.nl - telefoon: 06-1240-1550    -   Vermeld op:    
  1001activiteiten.nl - bedrijfsuitje en pesoneelsuitje
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de website van 7 Missions <p> 7 ( seven ) Missions is de meest uitdagende citygame en het leukste bedrijfsuitjes van Nederland. Seven missions is het ideale bedrijfsuitje / teamuitje / afdelingsuitje / personeelsuitje. Bet beste van alle bedrijfsuitjes / teamuitjes / afdelingsuitjes / personeelsuitjes. Spannend en uitdagend. De spannendste citygame. In Wageningen, 's-Hertogenbosch / Den Bosch, Amersfoort, Arnhem, Gouda, Deventer en Naarden."> <p> Trefwoorden: 7 missions seven missions citygame citygames bedrijfsuitje bedrifjsuitjes teamuitje teamuitjes afdelingsuitje afdelingsuitjes personeelsuitje personeelsuitjes Wageningen 's-Hertogenbosch Den Bosch Amersfoort Arnhem Gouda Deventer en Naarden