Bedrijfsuitje Mindfuck
7 Missions       Mindf*ck       Hallie Trawallie       The Secret Kist       The Office       Contact      

Mindf*ck
Onwaarschijnlijk vreemd

De behoefte aan een echte outdoorgame in de natuur bleek groot. Speciaal voor iedereen die een competatief bedrijfsuitje in de natuur wil beleven, ontwikkelden wij: .... Mindf*ck. Bij Mindf*ck draait alles om illusies. Niets is wat het lijkt! En toen wilden mensen het ook graag in de stad spelen. Dus werd Mindf*ck ook nog een citygame.

Het spel

Bij Mindf*ck moeten teams van vijf personen op pad om vijf illusies te doorstaan. Met elke illusie kunnen de teams punten verdienen. Het team met de hoogste score ontvangt eeuwige roem en een prachtige prijs.

Bedrijfsuitje Mindfuck

Bij Mindf*ck strijden de teams tegen elkaar en tegen de bedenkers van het spel. Die bedenkers proberen de deelnemers continu op het verkeerde been te zetten. De deelnemers moeten slim zijn en samenwerken om de opdrachten goed uit te kunnen voeren en de andere teams te kunnen verslaan. Het spel is uitdagend, afwisselend en leuk voor iedereen en daardoor uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes en familieuitjes.

De 5 illusies

De vijf illusies die de deelnemers moeten doorgronden, zijn:

The Art of Camouflage
The Art of Camouflage is een expeditie door het donkere woud (of de duistere stadsjungle). Daar is niets wat het lijkt. Zie dan de codes maar eens te ontdekken...

No Time 2 Lose
Bij No Time 2 Lose moeten de deelnemers de tijd zien te gebruiken om een code te ontcijferen. Maar tijd is een rekbaar begrip...

The Letterbox
Het doel van deze bijzondere opdracht is een mysterieuze kubus met eigenaardige codes. Eenmaal gevonden begint de speurtocht pas echt...

Bedrijfsuitje Mindfuck

Get the picture
Bij Get the Picture worden de deelnemers zelf onderdeel van een illusie. Maar dat levert wel echte punten op...

The Third Dimension
Diep, dieper diepst... daar is de code te vinden. Hoe diep moet je gaan?

Bonusillusies

Naast de vijf genoemde illusies kent Mindf*ck ook een aantal bonusopdrachten waarmee bonuspunten gescoord kunnen worden. Allemaal verrassend. Eén willen we alvast verklappen:

The Animal
De teams gaan op zoek naar bewijs voor het mythische dier dat zich in het bos heeft verborgen. Leeft dit dier echt in het bos of bestaat het alleen in de gedachten van de deelnemers?

Bedrijfsuitje Mindfuck

En 1 finale vol van verbijstering

Na afloop van het spel gaan de teams terug naar de startlocatie. Daar horen de deelnemers de juiste antwoorden en wordt de uitslag bekend gemaakt. Voor de winnar is er een prachtige prijs. Maar ook de overige deelnemers hoeven niet te treuren. Zij krijgen een verrassend aandenken aan Mindf*ck.
Kenmerken

origineel, leuk en inventief
ideaal voor teambuilding
competitie (met een winnaar)
in de stad (citygame)
in de natuur (outdoorgame)
indoorBedrijfsuitje Mindfuck

Locaties

We organiseren Mindf*ck in de natuur en in de stad!

Locaties in de natuur:

Wageningen (Nol in 't Bosch), Kaatsheuvel (Loonse en Drunense duinen), Bleiswijk (Bleiswijkse zoom), Nunspeet (Zandenbos), Utrecht (Amelisweerd), Apeldoorn ('t Leesten) en Baarn/Hilversum (de Vuursche).

Bedrijfsuitje Mindfuck

Locaties in de stad:

Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Venlo, Wageningen en Zwolle.

Bedrijfsuitje 7 Missions

We kunnen Mindf*ck ook op andere locaties organiseren (tegen meerprijs).

Tijdsduur

ca. 3 uur   (incl. uitleg en prijsuitreiking etc.)

Prijzen

€ 26,50 per persoon

We hebben geen minimum aantal deelnemers. Wel rekenen we een minimum bedrag. Voor Mindf*ck is dat 395 euro. Alle bedragen zijn excl. BTW. Voor privé-personen (families e.d.) zijn de bedragen echter incl. BTW.

Bedrijfsuitje Mindfuck

Inclusief

 • begeleiding
 • gebruik van de tools
 • prijs voor de winnaars
 • aandenken voor alle deelnemers


 • Meer informatie

  Vul het onderstaande formulier in als je meer informatie wilt over één van onze citygames of outdoorgames of als je andere vragen hebt over onze bedrijfsuitjes. We sturen je dan zo snel mogelijk een reactie.


  Klik hier om het formulier in te kunnen vullen.


  Powered by Yourhosting
   

    JaTi voor bedrijfsuitjes, citygames en outdoorgames     
      webdesign door walla walla  
  JaTi - events - e-mail: info@jati.nl - telefoon: 06-1240-1550    -   Vermeld op:    
  1001activiteiten.nl - bedrijfsuitje en pesoneelsuitje
  <!--Begin Walla Walla webdesign pagina voor oude browsers--> <font face="arial,helvetica" color="#000066" size="5"> Dit is de website van 7 Missions <p> 7 ( seven ) Missions is de meest uitdagende citygame en het leukste bedrijfsuitjes van Nederland. Seven missions is het ideale bedrijfsuitje / teamuitje / afdelingsuitje / personeelsuitje. Bet beste van alle bedrijfsuitjes / teamuitjes / afdelingsuitjes / personeelsuitjes. Spannend en uitdagend. De spannendste citygame. In Wageningen, 's-Hertogenbosch / Den Bosch, Amersfoort, Arnhem, Gouda, Deventer en Naarden."> <p> Trefwoorden: 7 missions seven missions citygame citygames bedrijfsuitje bedrifjsuitjes teamuitje teamuitjes afdelingsuitje afdelingsuitjes personeelsuitje personeelsuitjes Wageningen 's-Hertogenbosch Den Bosch Amersfoort Arnhem Gouda Deventer en Naarden